// Toepassingen & Apps

Met het idee van PuurVezel gaat er een wereld aan mogelijkheden open voor reststroomverwaarding en productapplicaties. Er kunnen diverse toepassingen in verschillende richtingen worden gevonden waar wij en onze partners u bij kunnen helpen. In het menu vindt u voorbeelden van voorgestelde applicaties. Hierbij kan gedacht worden aan richtingen als de food design en concept development, productverrijking, maar ook als natuurlijk voedingssupplement, vochtbinder in sauzen, soepen en dergelijke en als handige strooigroente.

 

Food Design: TOP Food Lab
TOP Food Lab
Samen met TOP Food Lab wordt er met u gekeken wat de mogelijkheden zijn en wat er bij ù past. Zij richten zich op concept en product ontwikkeling binnen TOP BV. De expertise binnen TOP BV op het gebied van innovatieve voedselproductie technologieën opent werelden met kansen voor gezonder en smaakvoller voedsel. Met TOP Food Lab worden deze technologieën gebruikt om innovatieve en goed vermarktbare voedselproducten te ontwerpen. Bezoek hun website voor een wereld aan inspiratie en innovatie!
www.topfoodlab.nl

Extractietechnologie: Phytonext
Phytonext

Phytonext is specialist in milde en selectieve extractietechnologie. Het goede en gezonde van de natuur wordt met een mild en selectief proces uit bijvoorbeeld reststromen gehaald, zodat het bijvoorbeeld in een voedingsproduct verwerkt kan worden. Phytonext kan zuivere, functionele micronutriënten en opgewerkte vezels aanbieden.
Bezoek de website om meer te weten te komen over de unieke mogelijkheden van de selectieve extractie.
www.phytonext.nl

Marketing: The Food Agency

The Food Agency

De beste positionering van de producten en de markt wordt met The Food Agency bekeken. Zij zijn sterk in de marketingwereld en helpen bedrijven in de agri en foodsector met hun positionering, innovatie, scherpe strategieën, heldere communicatie en creatie van toegevoegde waarde. Bezoek hun website voor meer informatie over hun slimme en doeltreffende werkwijze.
www.thefoodagency.nl

Loading