// Soorten

Assortiment

Het ontwikkelde conceptassortiment bestaat uit verschillende groentes die verwerkt kunnen worden tot poeder; wortel, tomaat, broccoli, spinazie, mango, druif en pompoen. De eigenschappen van deze poeders zijn afhankelijk van de groente die gekozen wordt. Het vezelgehalte is circa 50% en de waterbindende eigenschappen variëren van laag tot hoog.

Behandeling

In toepassingen waar er geen sprake is van overmatige verhitting kan er voor een proces gekozen worden waarbij naast de voedingsvezels ook alle micronutriënten en kleur behouden blijven. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om genoeg groenten te eten!

Verkrijgbaarheid

PuurVezel is niet commercieel verkrijgbaar, maar zou kunnen worden aangeboden als poeder dat lucht- en lichtdicht verpakt is. Ook de ongedroogde en dus natte pulp is gemakkelijk te doseren en kan als diepvries porties worden uitontwikkeld. Daarnaast zou het ook mogelijk zijn om de groenten in handige pellet-vorm aan te bieden als  strooigroente.

Scroll hieronder door ons assortiment productconcepten.

Loading